elegancija na nivou

Severina uskočila u pripijenu haljinicu zbog koje su joj poručili da izgleda poput anđela, zanimljivi dekolte nikome nije promaknuo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je pratiteljima na Instagramu pokazala kako izgleda u pripijenoj crvenoj haljini s korzetom, a malo je reći da je sve raspametila.

Severina svakom novom objavom baci svoje pratitelje na Instagramu u trans, a ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta kada je objavila niz fotki na kojima pozira u pripijenoj crvenoj haljini.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Usko korzet istaknuo je njezino bujno poprsje, a uska haljina savršeno se sljubila s njezinom besprijekornom figurom. Iskombinirala je frizuru i cipele uz elegantni stil, a pratitelji su joj redom pisali samo komplimente.

"Jedna i jedina", "Wow", "Divna slika, prelijepa i veoma elegantna", "Ti si anđeo", "Ljepotica u crvenom", samo su neki od komplimenata koje je dobila na fotke uz koje je napisala "Ona vjeruje u anđele".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Prije nekoliko dana Severina je nasmijala pratitelje kada je objavila video u kojem u golišavom izdanju pegla odjeću, dok se u pozadini čuje glas legendarne glumice Radmile Savičević dok izgovara svoj poznati citat iz serije "Srećni ljudi".

"Bože šta sam ti zgriješila da me ovako kažnjavaš... I spremačica i čistačica i domaćica i klozetarka. Koju će još funkciju da mi dodijele?", čuje se u Sevinoj snimki u čijem je opusu ona dodala: "I pjevačica?", te je obožavatelje nasmijala do suza.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (Foto: Instagram) +1 Snježana Mehun (Foto: Instagram) Nekad i sad Pojavile se fotke Snježane Mehun stare 17 godina, pogledajte kako je izgledala puno prije nego što je upoznala svog Franza

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) +4 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Celebrity Rijetke fotke glumca s mlađahnom djevojkom zasjenio je njegov poveći trbuh, on je jedan od onih koji škembicu ne skriva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene