Kakav prizor!

Zbog objava koje dijeli iz Beograda svi se pitaju što to Seve sprema, zadnja je posebno sve zanitrigirala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila fotku na kojoj pozira u golemoj crnoj haljini s dugačkim šlepom.

Severina svakom novom objavom na Instagramu oduševi hordu pratitelja, a ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta. Radni tjedan zaključila je pozirajući u golemoj crnoj haljini s velikim šlepom.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

"Sanjarenje", napisala je u opisu fotke koja je nastala u Beogradu. "Crna moja draga", "Ovo je bomba", "Savršeno", "Predivna", "Životna", "Sanjanje o boljem svijetu", samo su neki od komentara koje je dobila. U samo pola sata više od četiri tisuće ljudi lajkalo je njezinu objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Prije nekoliko dana iznenadila je sve objavom na kojoj pozira u donjem rublju i visokim čizmama, a pridodala joj je i duhovit opis koji je sve dobro nasmijao. "Izgleda kao da sam sjela i nešto kontam. A ustvari samo sam sjela", napisala je 49-godišnja pjevačica.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Alen Islamović (Facebook) Celebrity Alen Islamović objasnio zašto se supruga u koju je zaljubljen od 16. godine ne voli pojavljivati u javnosti: ''To je bila njezina odluka...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene