"gori instagram!"

Seve počastila fanove vrućim fotkama, pozirala i bez grudnjaka da pokaže kako uživa, a neke je zanimalo samo jedno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina uživa u odmoru na Maldivima, odakle dijeli seksi fotografije na Instagramu i golica maštu svojih brojnih obožavatelja.

Severina (49) nastavlja dijeliti seksi fotografije sa svog odmora na Maldivima kojima ostavlja svoje brojne obožavatelje bez daha. 

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

"Pogled", napisala je splitska pjevačica koja je pozirala u bijelom bikiniju u prozirnoj, staklenoj kadi. Severina je promijenila nekoliko poza tijekom fotografiranja i čak skinula grudnjak uz otvoreni prozor kroz koji se, kako je i sama naglasila, može vidjeti divan prizor. 

U 20 minuta skupila je više od 6000 lajkova i mnoštvo komentara, odnosno komplimenata pratitelja na Instagramu. "Gori Instagram!", "Lijepa", "Jao, kakva uživancija", "Ljepotica", "Prekrasna", napisali su joj. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Neki su je pitali i koga je povela sa sobom na Maldive, no pjevačica je u vezi s tim tajnovita kao što je i o svom braku s Igorom Kojićem, za koji se još od prošle godine šuška da je u krizi. 

Svojedobno su srpski mediji pisali i da Severina ljubi vinara Tomislava Voštinića iz Ivanić-Grada, no to su oboje negirali. Šuškalo se i da se Igor iselio iz zagrebačkog stana pjevačice, ali to je njezin tim brzo demantirao. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene