raznježila sve

Severina rastopila srca preslatkom fotkom s bebom u naručju i spomenula njoj posebnu osobu, no neke je malo zbunila: "Ništa slađe"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je raznježila svoje obožavatelje fotografijom s bebom u naručju.

Nakon niza fotografija s odmora na Ibizi Severina (49) pozirala je u ležernom izdanju s bebom u naručju i raznježila svoje obožavatelje. 

Pogledaj i ovo Severina Baš uživaju! Severina pokazala tko joj pravi društvo na egzotičnom putovanju: "Večera s mojom ljubavi!"

"Ključ života u tvojoj je ruci", napisala je pjevačica uz objavu na Instagramu i otkrila da je djetetu ime Adrian. Usto je označila svoju 30-godišnju nećakinju Miju Popović. 

Ispod Severinine fotografije su se zaredali lijepi komentari njezinih pratitelja, a možete ju pogledati ovdje. "Zlato naše", napisala je Iva Radić. 

"Slatki", "Sve", "Predivna slika", "Lijepo ime", "Ma kako je netko sladak", "Ništa slađe", "Preslatko", "Zlato malo", komentirali su pratitelji. Ipak, neke je slika zbunila i pitali su kad je Severina rodila pa su im drugi objašnjavali da nije njezino dijete. Objavu pjevačice je lajkalo više od 40.000 ljudi. 

Inače, Severina je do nedavno oduševljala obožavatelje fotografijama s odmora na Ibizi, hit-destinaciji popularnoj po noćnom životu. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene