u jednakim pidžamama

Severina pozirala s mamom i čestitala joj rođendan: "I neka više nikada ne spomenemo ime izvjesnog gospodina Richtera"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je pozirala s majkom Anom te joj je poželjela sretan rođendan, a isto su napravili i brojni njezini pratitelji.

Severina se emotivnom porukom oprostila od 2020. godine te je istaknula kako vjeruje u dobre ljude.

Pogledaj i ovo Severina - 1 Neumorna je Severina otkrila da je bolesna, no ni to ju nije spriječilo da ode prijateljici na rođendan pa je objavljivala fotke sa zabave!

"Ovu strašnu godinu ostavljamo iza nas. Ipak, lekcija koju nas je naučila jest da ima puno dobra u ljudima i da triba virovati u ljude. A dobri ljudi ne poznaju granice kada triba pomoć. Oni su mali, običan svit, skromni, pošteni i radišni, jer su navikli da jedino tako mogu proživjeti život. Takva je i moja mater Ane, slavljenica. Za sve te dobre ljude i moju Ane, koja 01.01. slavi rođendan, večeras odmorimo bar na trenutak od prokletstva 2020., ispratimo ju i dočekajmo novu, puni nade u nju, ali i nas", napisala je Sverina te je u novu godinu na društvenim mrežama ušla fotografijom na kojoj pozira sa svojom majkom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Tito i ja. Sretan rođendan, mama i neka nam je svima staronormalna Nova... I neka više nikada ne spomenemo ime izvjesnog gospodina Richtera", istaknula je Severina u opisu fotografije na kojoj pozira s mamom u jednakim pidžamama. U samo 10 minuta dobila je preko 9000 lajkova na fotografiju.

Obožavatelji su joj u komentarima ostavljali emotikone srca te su njezinoj majci zaželjeli sretan rođendan, ali i Novu godinu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene