u jednakim pidžamama

Severina pozirala s mamom i čestitala joj rođendan: "I neka više nikada ne spomenemo ime izvjesnog gospodina Richtera"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je pozirala s majkom Anom te joj je poželjela sretan rođendan, a isto su napravili i brojni njezini pratitelji.

Severina se emotivnom porukom oprostila od 2020. godine te je istaknula kako vjeruje u dobre ljude.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

"Ovu strašnu godinu ostavljamo iza nas. Ipak, lekcija koju nas je naučila jest da ima puno dobra u ljudima i da triba virovati u ljude. A dobri ljudi ne poznaju granice kada triba pomoć. Oni su mali, običan svit, skromni, pošteni i radišni, jer su navikli da jedino tako mogu proživjeti život. Takva je i moja mater Ane, slavljenica. Za sve te dobre ljude i moju Ane, koja 01.01. slavi rođendan, večeras odmorimo bar na trenutak od prokletstva 2020., ispratimo ju i dočekajmo novu, puni nade u nju, ali i nas", napisala je Sverina te je u novu godinu na društvenim mrežama ušla fotografijom na kojoj pozira sa svojom majkom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Tito i ja. Sretan rođendan, mama i neka nam je svima staronormalna Nova... I neka više nikada ne spomenemo ime izvjesnog gospodina Richtera", istaknula je Severina u opisu fotografije na kojoj pozira s mamom u jednakim pidžamama. U samo 10 minuta dobila je preko 9000 lajkova na fotografiju.

Obožavatelji su joj u komentarima ostavljali emotikone srca te su njezinoj majci zaželjeli sretan rođendan, ali i Novu godinu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene