u la la!

Severina poslije razvoda objavila fotku u društvu zgodnog frajera, usput je otkrila i o kome je riječ: ''Moj je bolji od tvog!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je u društvu producenta Filipa Miletića, a nije trebalo dugo da svi komentiraju koliko su zgodni.

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda, Severina, na Instagramu je objavila fotografiju s plaže gdje je otišla sa svojim producentom Filipom Miletićem. Oboje su pozirali u morskim izdanjima te su pokazali isklesana tijela, a nije trebalo dugo da obožavatelji obaspu našu pjevačicu komplimentima.

Pogledaj i ovo Severina i Filip Miletić Nasmijani od uha do uha! Severina uživala u izlasku sa zgodnim suradnikom, fotografi su ih ulovili u opuštenim trenucima!

"Moj producent je bolji od tvog, jer hitovi ne lažu", napisala je Severina u opisu fotke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Podsjetimo, Severina je prije nekoliko dana potvrdila razvod od Igora Kojića. "Naš je razvod sporazuman, kao što je bio i dogovor o životu na različitim adresama. Zajedno smo potpisali, zajednički odvjetnik predao je papire na sud i nemam što dodati. Osim da nisam ni slutila da sudovi mogu biti tako agilni. U slučaju mog djeteta nisu bili. I to, nećete vjerovati, ista sutkinja koja je vodila predmet skrbništva, Tea Golub. Nije joj trebalo niti sedam dana da potvrdi sporazumni razvod", poručila je tada pjevačica, dok je njezin bivši suprug bio nešto manje rječit oko razvoda.

"Sve je rečeno, hvala na razumijevanju", kratko je komentirao Igor za Slobodnu Dalmaciju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene