sretna i relaksirana

Seve pokazala što su sve njeni suradnici spremni raditi da ostane zdrava: "Hvala svima koji su mi to omogućili"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu zahvalila svojim suradnicima s kojima je radila na novoj pjesmi i spotu "Fališ mi", a otkrila je i detalje iza kamera.

Severina je na oduševljenje svojih brojnih obožavatelja prije nekoliko dana objavila novi spot i singl "Fališ mi" koji je snimila s Azisom, popularnim bugarskim folk pjevačem, a sada je otkrila što se događalo iza kamera snimanja.

Pogledaj i ovo Severina Sretna je Severina se stisnula u zagrljaj sebi dragog muškarca, kod njega je provela posljednjih nekoliko dana: ''Toliko radosti na tim slikama…''

"Umjetnica mora biti zdrava... sretna, lijepa i relaksirana. Hvala mojim suradnicima koji su mi to omogućili", napisala je pjevačica u opisu fotografija aludirajući na Konstraktinu pjesmu s kojom će Srbiju predstavljati na ovogodišnejm Eurosongu. U objavi je spomenula skoro sve koji su s njom radili na novom projektu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Novu pjesmu i spot je objavila u četvrtak, a na YouTubeu ima već gotovo milijun pregleda. "Kada mi je Filip predložio Azisa, znala sam da će to biti mali korak za njega, ali velik za ovu pjesmu, što je i dokazao svojom izvedbom, koja je maestralna. Znam da ste dugo čekali na novu pjesmu i falili ste mi... Nadam se i ja vama", napisala je Severina na svom Instagramu uz isječak iz spota.

Autor glazbe, teksta i aranžmana je Filip Miletić, ujedno kompozitor i glazbeni producent cijelog Severininog novog albuma, dok spot potpisuje redatelj Nemanja Novaković. Zanimljivo, Severina i Azis se nikada nisu susreli, a spot su zbog pandemije pojedinačno snimali u odmaku od mjesec dana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene