Nikad sretnija!

Sjajno raspoložena Seve objavila novi video s odmora, našla je i društvo: "Divno vas je vidjeti!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila video u kojem je pokazala kako i s kim provodi odmor na Maldivima.

Pjevačica Severina (49) trenutno uživa na Maldivima, gdje joj društvo prave njezin sin i prijateljica Sonja Dvornik, inače poznata splitska fotografkinja.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

S odmora se neprestano javlja na svojem Instagramu, na kojem je sada videom pokazala kako provodi dane.

"S tobom živim lipo", napisala je u opisu videa u kojem, među ostalim, vozi sina na biciklu, nazdravlja šampanjcem i ne prestaje plesati, kako sama, tako i s ekipom lokalaca s kojima je na plaži zanjihala bokovima, a osmijeh joj ne silazi s lica.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Divni ste", "Hoćete li se uopće htjeti vratiti?", "Budi sretna sa svojim sinom, zaslužila si!", "Prelijepo, prenosi emocije", "Raj za oči i dušu", "Divno vas je vidjeti zajedno i sretne", samo su neki od brojnih komentara koje je dobila, a video broji i desetke tisuća lajkova.

Ranije na društvenoj mreži podijelila je i fotografije sa sinom kojima je raznježila pratitelje, a pokazala je i luksuzni resort Six Senses Laamu u kojem su se smjestili. Maldivi su Severini jedna od omiljenih destinacija za odmor, na koju je zadnji put pobjegla početkom ove godine, a tamo je sa sobom vodila i bivšeg supruga Igora Kojića.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Zanimljivosti Nives pokazala tetovažu koja je inače skrivena od pogleda pa od poznate Hrvatice izmamila iznenađujući komentar!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene