tulum godine!

Pogledajte atmosferu na Sevkinoj raskošnoj proslavi, pjevale su joj najveće zvijezde regije, a imala je i drugu haljinu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je proslavila 50. rođendan u društvu brojnih poznatih lica s domaće i regionalne estrade, a mnogi od uzvanika su joj i zapjevali.

Pjevačica Severina proslavila je 50. rođendan u zagrebačkom klubu Mint, u kojem su se zbog nje okupila brojna poznata lica.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Uzvanici su joj pri dolasku uputili najljepše želje, a osim domaćih zvijezda, pojavili su se i estradnjaci iz susjednih zemalja.

Seve je na svoj tulum došla sjajno raspoložena i u pratnji svojeg sina, a nosila je elegantnu haljinu, u kojoj se pobrinula da svi gledaju samo u nju.

"Mislim da će večeras biti baš lipo i da ću uživati. To su nekako moji ljudi, ljudi koje sam skupljala kroz život, ionako mislim da sam bogata", izjavila je Severina za Dnevnik Nove TV pri dolasku na proslavu.

"Prvo ću odraditi svoj dio, a onda ću se apsolutno prepustiti partiju jer mislim da će ovo biti parti godine", kazao je Marko Tolja i bio je u pravu.

Brojni uzvanici podijelili su na svojim društvenim mrežama snimke sa slavlja, pa smo tako imali priliku vidjeti i tko je sve zapjevao Severini.

Osim Tolje, na pozornicu su se popeli i Selma Bajrami, Ana Bekuta, Saša Matić, Patar Grašo te Haris Džinović, a pjevala je i slavljenica, koja se tijekom večeri presvukla u još jednu spektakularnu haljinu.

Djelić atmosfere s tuluma godine donosimo vam u galeriji, a pogledajte i tko je sve došao slaviti sa Severinom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene