Primjećujete sličnost?

Seve u svojoj dosad najneobičnoj kombinaciji zapalila Primošten, neki ju radi toga usporedili s likom iz hit-serije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je održala koncert u Primoštenu na kojem se pojavila u neobičnoj kreaciji i zapalila atmosferu.

Severina je održala još jedan koncert za pamćenje svojih obožavatelja u popularnom primoštenskom noćnom klubu, gdje se pojavila u pomalo neobičnoj, ali maštovitoj kombinaciji.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Naime, 49-godišnja pjevačica na sebi je imala pripijeni zeleni triko zebrastog uzorka i preko njega široke hlače s velikim izrezima, a sve je začinila vrtoglavo visokim potpeticama u kojima joj nije bio nikakav problem plesati nekoliko sati.

Severina se nakon koncerta oglasila na društvenim mrežama gdje je objavila i video, te otkrila kakav je to poseban poklon dobila u Primoštenu.

"Sinoć sam dobila poseban poklon od drage Ive Perinčić krunicu, koju su mi, moleći, isplele Benediktinke iz Samostana sv. Marije u Zadru. Plele su je moleći za mog sina i mene. Hvala im što postoje i hvala im za divnu molitvu. Hvala Ivinoj mami Ljiljani. Divno je kad netko misli i moli za nas. Prva mi je Gospe moja", napisala je Severina uz objavljeni video u kojem pjeva svoj veliki hit "Dalmatinka".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Dalmatinka Seve, ljubav moja lipa", "Predivno", "Ista Peggy iz Bračnih voda", "Kraljica si bila sinoć Severina! Skroz iz Kanade smo došli da te vidimo", "Uz tebe smo Seve izdrži, izguraj to i bit će sve dobro, pravda uvek izađe na vidjelo", "Divno, sva sam se naježila", "Sve je rečeno", dio je komentara koje je dobila.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ellen Page i Emma Portner (Foto: Getty) Nekad i sad Bila je omiljena slatkica, a onda je poželjela ukloniti grudi i postati muževnija, danas se hvali postignutim rezultatima i golišavim fotkama

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Harapin Zalepugin i Vinko Filipić (Foto: PR) Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Tihana Harapin Zalepugin (Foto: Zvonimir Ferina) Tihana Harapin Zalepugin (Foto: Filip Popović) +2 Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Celebrity Naša poznata dama uoči 70. rođendana pozirala u bikiniju, pa najavila veliku promjenu koja se nekima baš i nije svidjela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene