odmor iz snova

Severina počastila fanove holivudskim prizorom i zapalila Instagram, pokazala i što voli raditi: "Tako se živi i uživa!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je pozirala na Maldivima u plićaku s daskom za surfanje koju je držala iznad glave, a mnogima je zapeo za oči njezin bikini.

Severina (49) odmara u tropskom raju i dijeli divne trenutke sa svojim pratiteljima na Instagramu, a uz posljednju objavu otkrila je u kojoj aktivnosti jako uživa. 

Pogledaj i ovo Severina - 1 Jeste li kupili svoju? Nakon devet godina, Severina priprema koncert u Zadru, a ulaznice tri tjedna prije već su rasprodane!

"Surfanje i zabava", napisala je pjevačica uz nove fotografije s Maldiva. Severina je pozirala u plićaku s daskom za surfanje koju je držala iznad glave. Pritom je na sebi imala bijeli bikini s točkicama čiji su donji dio gaćice visokog struka, dok gornji ima volančiće na rukama. 

Splićanka je stavila i sunčane naočale, a posebno se na objavi isticao njezin veliki osmijeh. Severinine obožavatelje objava je oduševila i u samo jedan sat prikupila je više od 18.000 lajkova. 

"Vauu, kakav kupaći. Ja bih takav", "Boginja", "Koliko si zgodna i prelijepa", "Tako se živi i uživa!", "Pokaži na dasci", "Kostim je baš super", "Prizor iz Hollywooda", "Seve zna gdje je raj, uživaj samo kako ti znaš", komentirali su njezini pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Inače, dok Severina uživa na Maldivima, njezin muž Igor Kojić nedavno je snimljen s prijateljima na utakmici mlade reprezentacije Srbije protiv olimpijske selekcije Brazila na stadionu Rajko Mitić u Beogradu. Severinin muž sa zanimanjem je pratio događanja na nogometnom terenu, a bio je dobro raspoložen pa je kasnije nasmiješen pozirao za fotografe.

Inače, Igorovi pratitelji na Instagramu nedavno su primijetili da je obrisao većinu fotografija sa svojom suprugom. Ostavio je tek dvije objave, a zanimljivo je da se par neko vrijeme uopće nije pratio na toj društvenoj mreži.

Od prošle se godine šuška da Igor i Severina imaju bračnih problema, o čemu oboje odbijaju govoriti. Osim toga, otkad su počele glasine o njihovu odnosu, nisu se nijednom pojavili skupa u javnosti.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola - 2 Antonija Šola - 3 +0 Antonija Šola Celebrity Nikad ljepša Antonija Šola pozirala u haljini zanimljiva izreza, zbog njezina mladolikog izgleda teško je povjerovati da ima 42 godine

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk i Riccardo Tisci (Foto: Instagram) +0 Irina Shayk i Riccardo Tisci (Foto: Profimedia) Celebrity Pred njezinom ljepotom pokleknula su tri poznata frajera, a novog dečka i nju čak su povezivali s istim muškarcem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene