Žena baš blista!

Pogledajte fotke zbog kojih su Severinu prozvali boginjom, u žutoj je čipki naglasila atribute pa skupila tisuće lajkova

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je u prvom planu istaknula bujni dekolte.

Severina i dalje uživa u sunčanim i toplim danima, čime se pohvalila na svojem profilu na Instagramu, na kojem je objavila svoju novu, zanosnu fotografiju.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

49-godišnja pjevačica oduzela je dah svojim vjernim obožavateljima pozirajući u poluprozirnoj čipkastoj haljini, kojom je u prvi plan stavila bujni dekolte.

"U meni miholjsko leto, to prkosno sunce pred zimu", napisala je pored fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Cvjetaš", "Ova haljina je zlatna", "Predivna si", "Koja je tajna biti tako lijep?", "Bravo Seve za stil", "Predivna, simpa look", "Veoma elegantna i preslatka", "Wow, božanstveno", "Pa ti uvijek sijaš bez obzira na godine", "Boginja", "Obožavanje Severine", dio je komentara koje je dobila u samo nekoliko minuta nakon objave fotografije.

Severina u posljednje vrijeme ne krije koliko je sretna zbog toga što se sin vratio živjeti kod nje, nakon što je 20 mjeseci proveo s ocem Milanom Popovićem zbog privremene sudske mjere, koja je u konačnici i ukinuta. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene