Njoj godine ništa ne mogu?

Pogledajte kako Seve uživa na Maldivima, u rekordnom roku za ove je prizore dobila desetke tisuća lajkova i komentara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila fotografije u badiću s Maldiva pa samo u nekoliko trenutaka dobila desetke tisuće lajkova i komentara u kojima joj se svi dive.

Severina uživa na egzotičinim Maldivima, a sa svojim je obožavateljima na Instagramu podijelila niz fotografija s plaže koje su malo toga ostavile mašti.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

49-godišnja pjevačica za uživanje je odabrala jednodijelni badić s dubokim dekolteom, a koji je dodatno istaknuo njezinu vitku liniju.

"Paradajz", napisala je duhovita Severina uz fotografije za koje je u kratkom roku dobila niz komplimenata, i samo u pola sata desetke tisuća lajkova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Zgodnica", "Uživaj kraljice", "Lijepo za oči", "Melem za dušu", "Predivna si", "Morska sirena", "Umjerena, odmjerena. Ova žena je pretop, a vi kako hoćete", "Volimo te Severina", "Godine ti ne mogu ništa", "Super fotke, a Severina superstar", "Kraljica Hrvata", samo su neki od laskavih komentara koje je dobila.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) +8 Raquel Mauri (Foto: Instagram) Celebrity Rakitićeva Raquel otvorila ljetnu sezonu seksi fotkama, a on joj u komentarima poručio što o tome misli

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene