Kakva ekipa!

Severina objavila fotke s povijesne proslave Luke Dončića, takvi prizori iz noći za pamćenje rijetko se viđaju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na društvenim mrežama objavila fotografije s proslave Luke Dončića i dočarala tek dio lude slavljeničke atmosfere.

Severina je na društvenim mrežama odlučila podijeliti dio slavljeničke atmosfere sa zabave slovenskog košarkaša Luke Dončića koji ju je angažirao da bude dio njegove noći za pamćenje.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Naime, Luka je organizirao proslavu povodom potpisivanja petogodišnjeg ugovor s Dallas Mavericksima vrijednog 207 milijuna eura, a za dobru se zabavu upravo pobrinula Severina.

"Bila je to predivna noć s prekrasnim ljudima. Čast mi je i zadovoljstvo stajati kraj Luke Dončića koji je ispisao dio povijesti", napisala je Severina uz fotografije koje je podijelila sa svojim obožavateljima, a na kojima između ostalih pozira s Lukom i njegovom kolegom Bobanom Marjanovićem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Kralj i kraljica", "Opaaa", "Slatki ste", Dvije osobe meni jako drage", "Kakva noć, ludilo u nama", "Lajkao sam ovu sliku dami zbog Luke i Bobana", "I ako potpišem upola manji ugovr, zovem te na proslavu. Ako ne potpišem doći ću na koncert", "Top", "Kakva predivna haljina i žena", "Predivni ste. Naklon Severini, poštovanje za Luku Dončića", "Bravo", samo je dio komentara koje je dobila.

Severini je to bio jedan od prvih nastupa nakon što se vratila s odmora na Ibizi na kojem je uživala punim plućima.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Antonela Roccuzzo i Leo Messi (Foto: Instagram) Antonela Roccuzzo i Leo Messi (Foto: Instagram) Antonela Roccuzzo (Foto: Instagram) Leo Messi i Antonela Roccuzzo (Foto: AFP) +10 Leo Messi i Antonela Roccuzzo (Foto: AFP) Celebrity Messijeva lijepa supruga oglasila se nakon njegova odlaska u Pariz, emotivnom je objavom sve dirnula i otkrila što misli o tome

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene