Ogromna ljubav

Severina u najnježnijem zagrljaju pokazala tko je njezino utočište ovih dana: "Hvala što otkrivaš i ovaj svoj, ranjivi dio"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila fotografije s majkom Anom za koju kaže da je njezino najsigurnije utočište.

Severina pozirala u najnježnijem zagrljaju i pokazala tko je njezino najsigurnije utočište ovih dana

Pogledaj i ovo Severina - 1 Neumorna je Severina otkrila da je bolesna, no ni to ju nije spriječilo da ode prijateljici na rođendan pa je objavljivala fotke sa zabave!

Severina je na svom profilu na Instagramu nakon dugo vremena objavila niz fotografija na kojima pozira s majkom Anom i time ganula svoje obožavatelje.

"Ovaj zagrljaj me napravio čovjekom, ove ruke su mi usadile toplinu i nježnost, njeno srce hrabrost, njena podrška sigurnost. Njen stav dostojanstvo. Mama je moje najsigurnije utočište", napisala je Severina uz fotografije u kojima pozira u toplom majčinom zagrljaju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"To je sve", "Samo je jedna mama", "Mala, a velika žena", "Rasplakali ste me. Imati majku je imati čitav svijet, bezuvjetno i zauvijek ljubav, što će ti više", "Tko je ima, bogat je", "Majka mladolika, vidi se genetika", "Naravno, ti si njezin ponos", "Kako si duša dobra i lijepa, mila i draga", "Lijepa mama", "Mama je zmaj", "Ane, ljubav do neba", "Čuvaj mamu", Samo majčin zagrljaj može biti ovako snažan. Hvala, Seve, što otkrivaš i ovaj svoj, ranjiv dio svita. Ranjiv, a tako jak", dio je brojnih komentara koje je dobila.

Severina posljednjih nekoliko dana boravi u rodnom Splitu i to nakon što se naveliko počelo šuškati o njezinoj vezi s producentom Filipom Miletićem od kojeg se ne razdvaja nakon razvoda od Igora Kojića, no oboje o svemu mudro šute.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 3 Kristina Penava - 1 Kristina Penava - 2 Kristina Penava Mandarina +3 Kristina Penava Mandarina Celebrity Mislili smo da smo vidjeli sve, ali Kristina Mandarina objavila je fotku na kojoj ju je stvarno nemoguće prepoznati, nema ni traga starom izgledu!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana s Lucianom Pavarottijem u Modeni na humanitarnom koncertu Princeza Diana zaplesala je s Johnom Travoltom u Bijeloj kući +0 Princeza Diana u Elvisovoj haljini Preporuke Ovo je fotografija koja je ovih dana zbunila, ali i pomalo rastužila Britance, a već na prvi pogled jasno je zašto!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene