svi odobravaju!

Severina pokazala s kim se druži u zadnje vrijeme, obožavatelji oduševljeni: "Dobar ti je taj frajer!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila fotku s producentom Filipom Miletićem, a oboje su dobili niz komplimenata na račun svog izgleda.

Severina je pozirala s producentom Filipom Miletićem te je na Instagramu dala do znanja obožavateljima kako radi na novom albumu. Sudeći po objavi, fotografija je snimljena u studiju u kojem pjevačica snima nove pjesme, a naišla je na odobrenje brojnih njezinih fanova.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

"Seve, dobar je ovaj frajer", "Čeka se veliki povratak", "Ženo, ti si meni kraljica", "Jedva čekamo", "Konačno", samo su neki od komentara ispod fotografije. Severina inače već neko vrijeme objavama daje naslutiti da u studiju snima nešto novo, a svi nestrpljivo čekaju kako će zvučati njezine nove pjesme.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Inače, već se mjesecima šuška o Severininu kraju braka s Igorom Kojićem. Par je zajedno u javnosti nije pojavio već dugo vremena. Više ne objavljuju ni zajedničke fotke, no oboje o svemu šute. Posljednje informacije o njihovu odnosu pružio je Igorov otac Dragan Kojić Keba, i to u prosincu prošle godine kada je za srpski Telegraf rekao kako Severina nije bila u Beogradu već nekoliko mjeseci.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i princ William Princ Harry i princ William +0 Princ Harry i princ William Celebrity Evo što je to točno Kate napravila da su William i Harry prozborili nekoliko riječi, a britanska nacija je sad hvali na sva zvona

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene