Bila je to ljubav!

Seve na YouTubeu objavila dokumentarac u kojem se pojavljuje i njezin tadašnji zaručnik Slavko Šajinović, kojeg je ljubila prije Milana Popovića

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na svojem YouTube kanalu objavila dokumentarni film "Kada se pretvorim u Severinu".

Pjevačica Severina Kojić na svojem YouTube kanalu objavila je dokumentarni film naziva "Kada se pretvorim u Severinu".

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Film prati njezine pripreme za koncert u Beogradu 2009. godine. Kamere pjevačicu prate na probama, iza pozornice, u garderobi, u razgovorima s novinarima i druženju sa suradnicima.

Seve je na koncertu promovirala svoj album "Zdravo Marijo", koji je izbacila godinu ranije, a u filmu je otkrila i da joj je tada najdraža pjesma s albuma bila "Muškarcu samo treba kurva".

"Ja se udajem već pet godina i trudna sam pet godina", našalila pjevačica u intervjuu koji je zabilježen u dokumentarcu na pitanje novinara je li istina da se udaje.

U to je vrijeme Severina bila zaručena za Riječanina Slavka Šajinovića, koji se također nakratko pojavljuje u dokumentarcu. Ostavila ga je godinu dana kasnije kada se zaljubila u oca svojeg sina Aleksandra, Milana Popovića, dok je Slavko nakon Seve utjehu pronašao u pjevačici Antoniji Šoli, s kojom je prekinuo 2015. godine.

U dokumentarcu se pojavljuje i Goran Bregović, s kojim Severina večera u beogradskom restoranu, a glazbenik u filmu sebe oslovljava u trećem licu.

Zanimljiv je i trenutak u kojem se Seve žali svojem menadžeru Tomici Petroviću na prašinu na pozornici koja ju je naljutila.

Dokumentarac završava scenama s koncerta, nakon čega Severina ispraćena gromoglasnim pljeskom napušta binu, a zatim i dvoranu u kojoj je nastupila.

Film "Kada se pretvorim u Severinu" na YouTubeu već ima više od 12 i pol tisuća pregleda.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene