Baš je gipka

Seve već dugo nismo vidjeli u sportskom izdanju, a sada se pohvalila da je u formi života i znamo čemu to može zahvaliti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu podijelila fotografiju i video s treninga boksa pa iznenadila obožavatelje svojom snagom, gipkošću i spretnošću.

Severina je sa svojim obožavateljima na Instagramu ovog vikenda odlučila pokazati u čemu se krije tajna njezine top forme pa je objavila fotografiju i video s treninga boksa.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

"Leti poput leptira, bodi poput pčele", citirala je Muhammada Alija uz objavu.

48-godišnja spretna pjevačica pritom je pokazala kako bez velikih poteškoća izvodi zahtjevne pokrete i udarce nogom u boksačku vreću, a sve u uskim tajicama i sportskom grudnjaku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Bomba", "Ti si posebna", "Ostadoh iznenađen", "Držiš se kao zmaj", "Predivno izgledate", "Bravo, lijepa, gipka, odgovorna i odana svom tjelesnom vjezbanju za zdravlje i duševnu i fizičku ljepotu. U zdravom tijelu zdrav duh", "Prekrasna Splićanka", "Kakav je žena top, ne može joj nitko blizu", dio je komentara koje je dobila od obožavatelja.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: AFP) +0 Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Celebrity Ona je presudila vezi Jennifer Lopez, tajni potpisani dokument to i dokazuje, a svi se pitaju je li stvarno moguće?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene