Baš je gipka

Seve već dugo nismo vidjeli u sportskom izdanju, a sada se pohvalila da je u formi života i znamo čemu to može zahvaliti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu podijelila fotografiju i video s treninga boksa pa iznenadila obožavatelje svojom snagom, gipkošću i spretnošću.

Severina je sa svojim obožavateljima na Instagramu ovog vikenda odlučila pokazati u čemu se krije tajna njezine top forme pa je objavila fotografiju i video s treninga boksa.

Pogledaj i ovo Severina - 1 Neumorna je Severina otkrila da je bolesna, no ni to ju nije spriječilo da ode prijateljici na rođendan pa je objavljivala fotke sa zabave!

"Leti poput leptira, bodi poput pčele", citirala je Muhammada Alija uz objavu.

48-godišnja spretna pjevačica pritom je pokazala kako bez velikih poteškoća izvodi zahtjevne pokrete i udarce nogom u boksačku vreću, a sve u uskim tajicama i sportskom grudnjaku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Bomba", "Ti si posebna", "Ostadoh iznenađen", "Držiš se kao zmaj", "Predivno izgledate", "Bravo, lijepa, gipka, odgovorna i odana svom tjelesnom vjezbanju za zdravlje i duševnu i fizičku ljepotu. U zdravom tijelu zdrav duh", "Prekrasna Splićanka", "Kakav je žena top, ne može joj nitko blizu", dio je komentara koje je dobila od obožavatelja.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: AFP) +0 Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Celebrity Ona je presudila vezi Jennifer Lopez, tajni potpisani dokument to i dokazuje, a svi se pitaju je li stvarno moguće?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene