uživa s društvom

Severina pozirala s prijateljicama i otkrila kako provode vrijeme pa dobila smiješnu opasku od jedne jako bliske osobe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila fotografiju s prijateljicama Vedranom Vasić i Sonjom Dvornik koju je komentirala njezina nećakinja Mia Popović i sve ih nasmijala.

Pjevačica Severina Kojić (49) na Instagramu se pohvalila da trenutno uživa u svojem omiljenom društvu.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Podijelila je fotografiju na kojoj na brodu pozira sa svojim prijateljicama, dugogodišnjom suradnicom Vedranom Vasić i splitskom fotografkinjom Sonjom Dvornik uz koju je napisala i da su zajedno otputovale, no nije otkrila gdje.

"O divote otputovati s njih dvi... S njima možeš sve, a ne moraš ništa (osim dobit' trbušne od smijanja)", napisala je u opisu, a objavom je obradovala svoje obožavatelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Dive", "Predivne ste", "Divote najljepše", "Hej ljepotice", samo su neki od komplimenata koje su dame dobile ispod fotke uz brojna srca i lajkove, a istaknuo se i komentar jedne Severinine vrlo bliske osobe.

"Aj molim vas sad budite pristojne", napisala je njezina nećakinja Mia Popović i opaskom ih sve tri dobro nasmijala.

Inače, Severina se ovaj tjedan na svojem Instagramu javila iz rodnog Splita odakle je objavila i jednu fotografiju sa svojim sinom kojom je sve raznježila.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) +1 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Celebrity Luku Nižetića zbog novih golišavih fotki uspoređuju s božanstvima i superjunacima, oduševljenje ne skrivaju ni poznate dame

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene