uživa s društvom

Severina pozirala s prijateljicama i otkrila kako provode vrijeme pa dobila smiješnu opasku od jedne jako bliske osobe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila fotografiju s prijateljicama Vedranom Vasić i Sonjom Dvornik koju je komentirala njezina nećakinja Mia Popović i sve ih nasmijala.

Pjevačica Severina Kojić (49) na Instagramu se pohvalila da trenutno uživa u svojem omiljenom društvu.

Pogledaj i ovo Severina - 1 Neumorna je Severina otkrila da je bolesna, no ni to ju nije spriječilo da ode prijateljici na rođendan pa je objavljivala fotke sa zabave!

Podijelila je fotografiju na kojoj na brodu pozira sa svojim prijateljicama, dugogodišnjom suradnicom Vedranom Vasić i splitskom fotografkinjom Sonjom Dvornik uz koju je napisala i da su zajedno otputovale, no nije otkrila gdje.

"O divote otputovati s njih dvi... S njima možeš sve, a ne moraš ništa (osim dobit' trbušne od smijanja)", napisala je u opisu, a objavom je obradovala svoje obožavatelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Dive", "Predivne ste", "Divote najljepše", "Hej ljepotice", samo su neki od komplimenata koje su dame dobile ispod fotke uz brojna srca i lajkove, a istaknuo se i komentar jedne Severinine vrlo bliske osobe.

"Aj molim vas sad budite pristojne", napisala je njezina nećakinja Mia Popović i opaskom ih sve tri dobro nasmijala.

Inače, Severina se ovaj tjedan na svojem Instagramu javila iz rodnog Splita odakle je objavila i jednu fotografiju sa svojim sinom kojom je sve raznježila.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) +1 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Celebrity Luku Nižetića zbog novih golišavih fotki uspoređuju s božanstvima i superjunacima, oduševljenje ne skrivaju ni poznate dame

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene