"Ane Karenjina"

Severina se pohvalila kako je sredila svoju mamu, čak joj je i posudila svoje čupave štikle: "Kakva carica!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila fotografije svoje majke Ane, koja je isprobala neke njezine upečatljive modne komade.

Pjevačica Severina (49) na Instagramu se pohvalila kako je sredila svoju majku Anu Vučković.

Pogledaj i ovo Severina - 1 Jeste li kupili svoju? Nakon devet godina, Severina priprema koncert u Zadru, a ulaznice tri tjedna prije već su rasprodane!

Nakon što je svojim čupavim bijelim štiklama izazvala pomutnju na društvenoj mreži, sada ih je posudila mami, koja ih je upotpunila s još nekoliko upečatljivih modnih detalja.

"Ane Karenjina je spremna za druženje", napisala je Severina u opisu fotki na kojima njezina mama pozira u bundi i sa šubarom na glavi te s torbicom na kojoj piše: "Cijepljena".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Kakva carica!", "Ikona", "Ovo je sve", "Urlam", "Kako je slatka", "Mama je kraljica", nizali su se komentari Sevinih obožavatelja koje je prizor obradovao, ali i nasmijao, a fotke su u manje od sat vremena skupile više od 10 tisuća lajkova.

 

Severina je i nedavno pokazala mamu na Instagramu, a tada je objavila njihove zajedničke fotografije, kojima je sve raznježila.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 9 Petar Grašo - 8 Petar Grašo - 7 Petar Grašo - 6 +8 Petar Grašo - 5 Clubzone Petar Grašo ima slatko iznenađenje za sve: "Dali smo si vremena, nisam htio izgubiti tu emociju koja se desila''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Instagram) Celebrity U godinu i pol od punašne slatkice pretvorila se u seksi zavodnicu, evo kako izgleda s 35 kilograma manje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene