Igora nije spomenula

Seve odala adresu svojeg splitskog doma i posvetila objavu posebnoj osobi: "Bio mi je najdraži"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira na terasi svojeg doma u Splitu kojom je pratiteljima čestitala Uskrs.

Nakon što je u svojim Instagram Storyjima otkrila da Uskrs provodi u Splitu, Severina je svojim pratiteljima uputila i posebnu čestitku.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Fotkala se na terasi svojeg splitskog doma, a u objavi, koju je dijelom posvetila važnoj osobi u svom životu, otkrila je po čemu je posebno to mjesto i odala svoju adresu.

"Stojim na svojoj teraci, u Ulici Ivana Pavla ll. Bio je moj najdraži Papa. Križ je postavljen na mjestu gdje je prvi put održao govor u Splitu... Križ je na vrhu malo zaruzinao, ne vidiš ga odmah jer se već uklopio u sredinu, krošnje ga od dolje pokušavaju prekriti, ali odolijeva vremenu i stoji pravo... kao moj podsjetnik da su sva zla i nevolje prolazne. Neka uskrsne sve poljuljano i pretvori se u radost života i pozitivne vibracije. Sretan Uskrs želim vama i vašim najdražima", poručila je Seve na društvenoj mreži.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Pratitelji su joj u komentarima čestitali blagdan, a fotka je samo sat vremena nakon objavljivanja brojala preko 25 tisuća lajkova.

Igora ni ovoga puta nije spomenula, a objave su uslijedile su nakon glasina da je njezin suprug iselio iz njezina zagrebačkog stana, koje je negirao njen PR tim.

Nakon što su domaći mediji prenijeli da je Kojić navodno viđen kako sprema kofere i odijela u kombi beogradskih registracija pred stanom pjevačice, iz Sevinog su tima poručili da su napisi izmišljotina i da je spomenuti kombi prevozio njene kostime jer je proteklog tjedna snimala više kampanja.

No o njihovu razvodu šuška se već mjesecima. Severina i Igor već duže vrijeme nisu se u javnosti pojavljivali zajedno, niti su objavljivali zajedničke fotke, a čak su sa svojim Instagrama obrisali stare objave na kojima su skupa. Oboje o svemu i dalje šute, a najnovije informacije o njihovu odnosu pružio je Igorov otac Dragan Kojić Keba i to u prosincu prošle godine kada je za srpski Telegraf rekao kako Severina nije bila u Beogradu već nekoliko mjeseci.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth (Foto: Youtube Screenshot) Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) +2 Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) Nekad i sad Sjećate se Kelly iz Beverly Hillsa? Svi je pamte po hit seriji 90-ih, a evo kako izgleda s 49 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene