uzvratio joj je

Severina podijelila zanimljivu fotku s muškarcem koji je godinama uz nju pa mu poručila da ga voli

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina Kojić je na Instagramu je čestitala rođendan svojem PR agentu Davoru Grginu uz njihovu zajedničku fotografiju.

Pjevačica Severina Kojić na Instagramu je obilježila rođendan svojeg dugogodišnjeg prijatelja i PR agenta Davora Grgina.

Pogledaj i ovo Severina - 1 Jeste li kupili svoju? Nakon devet godina, Severina priprema koncert u Zadru, a ulaznice tri tjedna prije već su rasprodane!

"Da smo živi i zdravi još godina sto, da je pjesme i vina i da nas čuva Bog... Volim te do neba i natrag. Sretan rođendan, dragi", napisala je pjevačica uz njihovu zajedničku fotografiju na kojoj ona nosi neobičnu kapu s rogovima, a on slavljeničku kapicu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

“...da su najbolje žene uvijek pored nas... Volim te!", poručio joj je slavljenik ispod objave.

Grginu su rođendan čestitali i brojni Severinini pratitelji, a njihova zanimljiva fotka je u kratkom roku skupila i na tisuće lajkova.

Zanimljivo je spomenuti da Severina već dugo na svojem Instagramu nije objavila fotografiju sa svojim suprugom Igorom Kojićem, kao ni on s njom, zbog čega već mjesecima kruže glasine o njihovu razvodu. 

Šuškalo se i da se Igor iselio iz Severinina stana u Zagrebu, no to je negirao njezin PR tim.

Supružnici o svemu mudro šute, a zadnje informacije o njihovoj vezi pružio je Igorov otac Dragan Kojić Keba koji je još u prosincu prošle godine za srpske medije potvrdio kako pjevačica nekoliko mjeseci nije bila u Beogradu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Jelena Rozga pozirala u zagrljaju zgodnog trenera i pohvalila se impresivnim rezultatima treninga

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Lovren (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) +6 Dejan Lovren (Foto: Instagram) Celebrity Lovren objavio divnu fotku s njemu jako važnom osobom, mnogima zapeo za oči jedan detalj, a i našalili se na njegov račun

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene