"Pa vama nije loše"

Severina objavila fotku na kojoj iz zagrljaja ne pušta važnu joj osobu, a za to je imala i dobar razlog: "Volim te jako"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu čestitala rođendan prijateljici Vedrani Vasić i objavila njihove zajedničke fotografije koje je dosad lajkalo više od 10 tisuća ljudi.

Severina je na svom profilu na Instagramu objavila dvije nove fotografije posvećene dragoj joj prijateljici Vedrani Vasić s kojom pozira zagrljena, a svemu je bio povod njezin rođendan.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

"Sretan ti rođendan, moja Vedrana, volim te jako", napisala je Severina uz fotografije koje su sudeći prema njihovim odjevnim kombinacijama nastale u toplijim mjesecima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Pa vama nije loše", "Seve voli nas vodenjake", "Veckano, sretno ti bilo i duša i tilo", "Sretan legendici", "Uživajte", "Sretan ti dušo ročkas", dio je komentara i čestitki koje su uputili i Severinini obožavatelji.

Inače, Vedrana često pjevačici čini društvo na putovanjima, kako poslovnim, tako i privatnim, a autorica je i knjige "Dobrodošao u klub" koja je Severinu predstavila u dotad nepoznatom izdanju, prateći je na njezinoj megauspješnoj istoimenoj turneji održanoj 2014. godine. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša i Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Screenshot Youtube) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (FOTO: Instagram) +7 Lepa Brena (Foto: Instagram) Celebrity Lepa Brena otkrila detalje ozbiljne bolesti s kojom se već godinama bori: "Ležala sam nepokretna 12 dana"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene