"Pa vama nije loše"

Severina objavila fotku na kojoj iz zagrljaja ne pušta važnu joj osobu, a za to je imala i dobar razlog: "Volim te jako"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu čestitala rođendan prijateljici Vedrani Vasić i objavila njihove zajedničke fotografije koje je dosad lajkalo više od 10 tisuća ljudi.

Severina je na svom profilu na Instagramu objavila dvije nove fotografije posvećene dragoj joj prijateljici Vedrani Vasić s kojom pozira zagrljena, a svemu je bio povod njezin rođendan.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

"Sretan ti rođendan, moja Vedrana, volim te jako", napisala je Severina uz fotografije koje su sudeći prema njihovim odjevnim kombinacijama nastale u toplijim mjesecima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Pa vama nije loše", "Seve voli nas vodenjake", "Veckano, sretno ti bilo i duša i tilo", "Sretan legendici", "Uživajte", "Sretan ti dušo ročkas", dio je komentara i čestitki koje su uputili i Severinini obožavatelji.

Inače, Vedrana često pjevačici čini društvo na putovanjima, kako poslovnim, tako i privatnim, a autorica je i knjige "Dobrodošao u klub" koja je Severinu predstavila u dotad nepoznatom izdanju, prateći je na njezinoj megauspješnoj istoimenoj turneji održanoj 2014. godine. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša i Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Screenshot Youtube) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (FOTO: Instagram) +7 Lepa Brena (Foto: Instagram) Celebrity Lepa Brena otkrila detalje ozbiljne bolesti s kojom se već godinama bori: "Ležala sam nepokretna 12 dana"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene