pokazala se u punom sjaju

Severini nitko ništa ne može: U pripijenoj haljini u kojoj se nazirao grudnjak svi su gledali u nju, fanovi jedva čekali da joj priđu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina se pojavila na "Comic Conu" u Zagrebu na promociji knjige Maxa Bunkera "U ime mafije" na čijoj se naslovnici nalazi.

Severina na svakom događaju na kojem se pojavi je u fokusu, a mnogi obožavatelji su pohrlili po njezin autogram na promociji knjige Maxa Bunkera "U ime mafije" na čijoj se naslovnici ona nalazi. 

Pogledaj i ovo Severina Sretna je Severina se stisnula u zagrljaj sebi dragog muškarca, kod njega je provela posljednjih nekoliko dana: ''Toliko radosti na tim slikama…''

Pjevačica se pojavila u petak na "Comic Conu" u Zagrebu i bila glavna zvijezda večeri. Obukla je pripijenu, zelenu, svilenu haljinu iz koje joj je izvirivao čipkasti grudnjak iste boje, a kako je imala visoki prorez na lijevoj strani, izbacila je istreniranu, dugu nogu. 

Uz to je uskladila crne štikle i torbicu te je kosu ostavila raspuštenu. Severina je bila dobro raspoložena dok je pozirala fotografima i odrađivala fotografiranje s obožavateljima, a potpisivala im se i u knjigu čiju naslovnicu krasi.  

Pjevačica je 21. travnja, na svoj 49. rođendan najavila ovu zavidnu suradnju Lucianom Secchijem, poznatijim pod pseudonimom Max Bunker. Riječ je o publicistu i novinaru te tvorcu svjetski poznatih talijanskih stripova od kojih je najpopularniji Alan Ford.

Inače, Seevrina se u četvrtak pojavila na izložbi slika "One su ovdje u Dubrovniku" renomiranog slikara Dimitrija Popovića i umjetničkog fotografa Marka Vrdoljaka u palači Sponza.

Splitska pjevačica bila je dobro raspoložena i družila se s Popovićem te poznatim kolegicama Mijom Dimšić i Majom Bajamić, dizajnericom Matijom Vuicom i glumicom Mijom Begović. Severina je na fotografijama posvećenim "Biblijskim ženama" utjelovila Mariju Magdalenu, grešnicu koju je Isus obratio i postala je njegova sljedbenica. Zanimljivo je da je Severina prije 11 godina je pozirala Popoviću kao raspuštenica Salome.

Iza pjevačice je teško razdoblje jer su joj prije nekoliko dana provalili u stan u Zagrebu, a policija još istražuje cijeli slučaj. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene