"Nisam ni slutila..."

Severina potvrdila da se rastala od Igora Kojića, evo što je u službenoj izjavi rekla o njihovom razvodu i sudovima: ''Nećete vjerovati!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina se oglasila ubrzo nakon što je javnost saznala da je njezin šestogodišnji brak s Igorom Kojićem okončan.

Severina se oglasila putem svog PR tima nakon što je u javnost izašla vijest da se razvela od supruga Igora Kojića 19. kolovoza na zagrebačkom sudu. 

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

"Naš je razvod sporazuman, kao što je bio i dogovor o životu na različitim adresama. Zajedno smo potpisali, zajednički odvjetnik predao je papire na sud i nemam što dodati. Osim da nisam ni slutila da sudovi mogu biti tako agilni. U slučaju mog djeteta nisu bili. I to, nećete vjerovati, ista sutkinja koja je vodila predmet skrbništva, Tea Golub. Nije joj trebalo niti sedam dana da potvrdi sporazumni razvod", istaknula je pjevačica. 

Inače, nedugo prije njezine izjave izvori bliski Severini su nam potvrdili da se službeno razvela. Pjevačica i nogometni menadžer su potpisali sporazumnu rastavu braka 19. kolovoza na zagrebačkom sudu za koju su podnijeli zahtjev pet dana ranije.

O bračnim problemima sada već bivših supružnika počelo se šuškati u travnju prošle godine nakon što se Severina sama vratila u Hrvatsku. Naime, srpski mediji su tvrdli da se pjevačica posvađala s Igorovim roditeljima dok je boravila s njim u njihovom domu u Beogradu.

Nakon toga je ona sama došla u Zagreb dok je Kojić ostao u Srbiji. Mjesecima se šuškalo o krizi u njihovom braku, a oni to nisu željeli komentirali nego su tek stavljali znakovite objave na Instagram profilima na kojima su se nedavno otpratili.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Doris Dragović (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Nekad i sad Procurile fotografije s vjenčanja Doris Dragović i bivšeg vaterpolista, pogledajte kako je pjevačica izgledala kao mladenka

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene