privlačili su pozornost

Sjećate li se kad je Severina bila u vezi s Hercegovcem Matom? Luda zaljubljenost potrajala je godinu dana, a voljeli su se sad već davne 2006.

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina i Mate Čuljak zaljubili su se u jesen 2005. i zaručili, no nakon nešto više od godinu dana veze su prekinuli.

Severina je uvijek privlačila pozornost javnosti svojim ljubavnim životom pa tako i 2006. kada je bila u vezi sa osam godina mlađim Matom Čuljkom

Pogledaj i ovo Severina - 1 Jeste li kupili svoju? Nakon devet godina, Severina priprema koncert u Zadru, a ulaznice tri tjedna prije već su rasprodane!

Pojavile su se stare fotografije na kojima je nekadašnji par bio na proslavi 36. rođendana popularnog zagrebačkog noćnog kluba Saloon. Dok je Severina bila cijelo vrijeme nasmiješena i pozirala, Mate je na zabavi bio više samozatajan i skrivao lice od objektiva. 

Pjevačica i mladi Hercegovac su se zaljubili u jesen 2005. Svojedobno je Severina otkrila da ju je Mate zaprosio, no zbog poslovnih obveza su odgodili vjenčanje. Ipak, nakon nešto više od godinu dana veze par je prekinuo. 

"Rastali smo se ljudski, a krivac nije treća osoba", objasnila je tada pjevačica za domaće medije. 

Inače, pjevačica je od 2015. u braku s Igorom Kojićem, no oko godinu dana se šuška o njihovim problemima i da ne žive skupa. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 4 Kristina Penava - 3 Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Celebrity Kristina Mandarina uz haljinu dubokog dekoltea odabrala neobičnu obuću, a mnogi su se usredotočili na nešto drugo

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene