uzalud joj skidanje!

Trudi se nositi što manje odjeće, ali nikad neće dostići slavu starije sestre, dijeli čak i fotke u toplesu i one na kojima je sasvim gola

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lottie Moss prošetala se u još jednom golišavom izdanju, no to nije ništa novo za nju jer je na Instagramu nedavno pozirala u toplesu, a prije toga i potpuno gola.

23-godišnja Lottie Moss voli biti primijećena i potrudi se da je uvijek tako, no unatoč njezinu silnom trudu uvijek će kaskati za svojom slavnom, starijom sestrom Kate Moss (47). 

Pogledaj i ovo showbuzz ničeg se ne srami Neobična suknja i top jedva su joj išta pokrili, ali to je ništa naspram njene nedavne nage fotografije

Lottie se prošetala Londonom u golišavom izdanju zbog kojeg su se za njom okretali prolaznici. Manekenka je nosila ružičasti bikini, vruće traper-hlačice i bijelu košulju, a na nogama je imala kaubojske čizme. 

Lottie se u tom izdanju samouvjereno šetala londonskim ulicama. Mnogi su primijetili da lijepa Britanka pretjeruje želeći slavu jer je u travnju pozirala potpuno gola na Instagramu, a prošlog tjedna okinula je selfie u toplesu jednom rukom prekrivši grudi. 

Takvi potezi baš i ne pomažu Lottie jer ju na društvenoj mreži prati 354.000 ljudi unatoč golotinji i činjenici da je mlađa sestra svjetski slavne manekenke koja je nekad punila medijske stupce i svojom ovisnošću.

Kate je sa 14 godina zakoračila u modni svijet kada ju je zapazila Sarah Doukas, osnivačica agencije Storm na aerodromu u New Yorku. Dvije godine kasnije već je bila poznata diljem svijeta, odradila je niz snimanja te se pojavila u magazinu Face na crno-bijelim fotografijama koje je snimila Corinne Day.

Kate je nekad imala i problema s ovisnošću o alkoholu i bila je na odvikavanju, a rekla je da je pila jer je htjela biti sretna. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Adriana Lima (Foto: Getty Images) Celebrity Prirodno izdanje bez trunke šminke dokazuje da je zasluženo zaradila titulu jedne od najljepših žena svijeta

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač Anica Kovač (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač, Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) +0 Anica Kovač (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Celebrity Kći naše najuspješnije misice Anice Kovač proslavila je 18. rođendan, pogledajte koliko nalikuje na svoju prekrasnu majku

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene