tužna i ljuta

Obiteljski posao naše poznate glumice doživio krah zbog korone, detalje je podijelila na Instagramu: "Pad prihoda od 90 posto..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sementa Rajhard i njezina obitelj imaju zabavni park, koji zbog pandemije koronavirusa nije odradio niti jedan događaj ove godine. O svemu se osvrnula na Instagramu te je objasnila što se dogodilo.

Glumica i pjevačica Sementa Rajhard na Instagramu je otkrila kako je osjetila posljedice pandemije koronavirusa, zbog koje je njezin obiteljski posao doživio goleme gubitke. Naime, lunapark njezine obitelji ove godine nije odradio niti jedan događaj, a doživjeli su pad prihoda od čak 90 posto.

Pogledaj i ovo Katarina Baban bome luda zabava! Katarina Baban s dečkom se zabavaljala na dječjem rođendanu kod poznate kolegice i objavama sve nasmijala!

"Od rada obiteljske firme živi obitelj od 5 članova/radnik koji je kao član obitelji. Računi i dalje stižu, razna potraživanja, hrana i preživljavanje zapravo... da ne nabrajam. Prihvatili smo to jer smo se bojali, jer smo brinuli za obitelj, bebicu, za posjetitelje... Kada se napokon smanjio broj, htjeli smo raditi naš posao od kojeg živimo, po propisima, ali manifestacije su otkazane i tome je kraj, a i krah naše firme (vozila, hrana, računi = život). Zamisli, niti jedna mjera/potpora nije za nas! Kako? Jer smo firma, sezonci koji zapošljavaju, logično, u sezoni! Zaposlenike imamo od 2. do 10. mjeseca. Znači, otkaz smo dali u ožujku jer je bio lockdown, zatim smo radnika opet zaposlili u lipnju i opet COVID-19 i otkaz u srpnju. Niti jedna mjera, a 90 posto manje prihoda (i više). Užasno je sve ovo, a pogotovo nepravda... Jer nekom smrkne, nekom svane - uvijek bilo i bit će. Sve je nešto ostalo šljakalo. Mi smo doma i čekamo... Čekamo sezonu 2020. Tko zna što i kako", napisala je na društvenim mrežama Sementa.

29-godišnja Sementa inače je sredinom travnja ove godine rodila kćerkicu kojoj je dala ime Stella prema istoimenoj seriji u kojoj je igrala glavnu ulogu. Stellu je dobila sa zaručnikom Vanjom Brundulom.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +4 Maja Šuput - 6 Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput koju nije odolio komentirati čak ni Navojec, bujni dekolte u prvom je planu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene