opet ga bacila u drugi plan!

Pretijesni bikini u kojem je pokazala previše uskladila je s upečatljivim stilom svog dosta starijeg dečka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Scott Disick i Amelia Hamlin nerazdvojni su i najviše vremena provode na plaži gdje ona pokazuje svoje savršeno tijelo, a mnogima nije jasno kako muškarac rođen početkom 80-ih može biti s djevojkom rođenom tek 2001.

Scott Disick (37) i njegova 18 godina mlađa djevojka Amelia Hamlin su posljednjih mjeseci nerazdvojni, a najviše vremena provode na plaži. 

Pogledaj i ovo showbuzz Ljepotica na mamu Kći svima poznate glumice masku nije zaboravila, ali je grudnjak ovoga puta ostavila kod kuće

Bivši partner Kourtney Kardashian je poznat po tome što pati na manekenke i to puno mlađe te je trenutno u vezi s kćeri Lise Rinne, nekadašnje zvijezde sapunica i seks simbola. Scott i Amelia su viđeni na plaži u Miamiju i bili su dobro raspoloženi. 

Manekenka je privlačila pozornost ružičastim, blještavim bikinijem koji je uskladila s vrućim traper hlačicama koje je kasnije skinula. Na glavi je nosila maramu i oči je prekrila sunčanima naočalama. Na Ameliji se isticao njezin premaleni grudnjak od bikinija koji je jedva zadržavao njene grudi pa joj je provirilo previše toga. Osim toga plijenila je pažnju savršenim trbušnjacima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amelia (@ameliagray)

Zanimljivo je i kako se čini da je uskladila bikini s novim, ludim Scottovim imidžem. Naime, na svoju nedavno obojenu kosu u plavo dodao je i ružičaste pramenove, a kao što je i često slučaj s njim nije se skidao na plaži iz košulje i kratkih hlača. 

Inače, o vezi između Disicka i Hamlin se počelo šuškati u studenom prošle godine. Uskoro se pokazalo da je istina da su zajedno, a Scott je još jednom izložen kritikama jer mnogima nije jasno kako netko tko je rođen početkom 80-ih može biti s djevojkom koja se rodila tek 2001.  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene