Taman za prvi red!

Sandra Perković bila je pravi mamac za poglede: Dekoltirana bluza s koje je bilo teško maknuti pogled!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Perković zablistala je na koncertu Danijele Martinović "Otvoreno srce", na kojem je pažnju plijenila seksepilnim izdanjem.

Naša uspješna atletičarka Sandra Perković bila je jedna od gošći koncerta "Otvoreno srce" Danijele Martinović u Lisinskom, koji će njoj, ali i svima drugima u publici ostati još dugo u sjećanju.

Pogledaj i ovo showbuzz Prirodna ljepotica! Monika Kravić u zanimljivoj bluzi sa simpatičnim izrezom istaknula bujne atribute te zablistala u izlasku s poznatim prijateljicama nakon dugo vremena!

31-godišnja Sandra je u Danijelinim najvećim hitovima uživala iz prvog reda, a dodatnu je pažnju plijenila seksepilnim izdanjem u kakvom je već dugo nismo vidjeli. Točnije, odabrala je kožne hlače i zlatnu bluzu s dekolteom do pupka, ispod koje nije nosila grudnjak, a sve je začinila glamuroznom šminkom i frizurom.

Osim Sandre, na Danijelin su koncert stigle i brojne druge zvijezde, poput Ive Todorić, Monike Kravić, Mirne Maras, ali i chefa Tomaža Kavčiča, koji je nedavno bio i vjenčani kum Danijelinu bivšem partneru Petru Graši.

50-godišnja Danijela na koncertu je izvela svoje najveće hitove koji su joj obilježili bogatu karijeru, a bio je to njezin prvi koncert nakon tri godine. Za tu je prigodu odabrala i promijenila nekoliko različitih kreacija, a posebno su upečatljive bile bijela pripijena haljina s dekolteom do pupka, kao i ona posuta šljokicama.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 +0 Danijela Martinović - 3 Celebrity Dekolte do pupka i nikad bolje raspoložena Danijela Martinović: Pogledajte haljinu u kojoj je naša pjevačica napravila raspašoj na Dan žena!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene