traži 75.000 dolara

Polusestra tuži Meghan Markle zbog klevete, tvrdi da je nekoliko situacija izmislila kako bi izblatila svoju obitelj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Samantha Markle je tužila svoju polusestru Meghan i to zbog izjava koje je rekla Opri Winfrey u intervjuu prije godinu dana.

Polusestra vojvotkinje od Sussexa, Samantha Markle, tuži Meghan zbog klevete te je istaknula kako je ona u intervjuu s Oprom Winfrey prije godinu dana iznijela brojne laži koje su naštetile njezinoj obitelji. Samantha od Meghan traži 75.000 dolara, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 10 Baš su se zabavljali Harry i Meghan u prvom zajedničkom izlasku nakon novih šokantnih vijesti koje su priuštili kraljevskoj obitelji, nisu se doimali zabrinutima!

U tužbi je navela kako je Meghan namjerno izrekla brojne laži samo kako bi naštetila njoj i njihovom ocu. Samantha smatra kako je cilj njezinoj polusestri bio uništiti im kredibilitet kako kasnije nitko ne bi vjerovao njihovim tvrdnjama. Meghan je Opri rekla da je odrasla u siromaštvu, no Samantha sada ističe kako je njihov otac Thomas Markle plaćao Meghan skupe školarine u elitnim školama koje je pohađala. Također, u tužbi navodi i da joj je platio školarinu na fakultetu, iako je Meghan rekla da je sama radila kako bi se mogla školovati.

Najnovija tužba samo je još jedan u nizu sporova u kojime se Meghan našla sa članovima svoje obitelji.

Meghan je inače Opri rekla i kako svoju polusestru nije vidjela gotovo dvadeset godina te da se više ne poznaju, a Samantha je i za to komentirala da je okrutna laž. "Ne znam kako može reći da ju ne poznajem i da je bila jedino dijete. Imamo fotografije snimane tijekom cijelog života. Pa kako me onda ne poznaje", izjavila je Samantha u video javljanju za Inside Edition i pritom pokazala svoje i Meghanine fotografije, od kojih je posljednja snimljena 2008. godine.

Samanthi i Meghan ovo nije prva javna svađa. Supruga princa Harryja svoju je sestru napala još prije kada je rekla da je promijenila svoje prezime iz Grant u Markle nakon što je ona počela izlaziti s princem Harryjem, kako bi to pokušala iskoristiti u svoju korist. "Preimenovala se u Markle kada smo Harry i ja počeli biti zajedno. Stoga, mislim da to dovoljno govori", izjavila je Meghan na Oprino pitanje o Samantjinoj knjizi "The Diary of Princess Pushy's Sister".

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Celebrity Slavna glumica se oglasila prvi put nakon tragične smrti sportaša s kojim je bila zaručena, dirljivim riječima se oprostila od njega

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Volodimir Zelenskij (Foto: Andrew Lahodynskyj/Press Association/PIXSELL Volodimir Zelenskij (Foto: GENYA SAVILOV / AFP) Volodimir Zelenskij (Foto: Dnevnik.hr) +0 Volodimir Zelenskij (Foto: AFP) Celebrity Samo nekoliko dana prije ruske invazije ukrajinski predsjednik i prva dama opušteno su uživali, pogledajte snimku koju su objavili

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene