uživa na plaži

Ova bujna ljepotica uvijek pronađe razlog da objavi novu fotku ubojitog dekoltea, fanovi joj poručili da nije fer

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Salma Hayek začinila je vikend brojnim fanovima kada je na Instagramu objavila fotografiju s plaže, a badić u kojem je uživala istaknuo je njezinu bujnu figuru.

Holuvidska ljepotica Salma Hayek zna kako odlično iskoristiti vikend, a zahvaljujući njezinu uživanju na plaži dobila je brdo komplimenata na račun izgleda na Instagramu. 54-godišnja glumica je objavila fotografiju u ljubičastom badiću koji je posebno naglasio njezin bujni dekolte, a pratitelji ne mogu doći sebi.

Pogledaj i ovo Salma Hayek sa suprugom - 2 objavila neviđene fotke S 42 godine udala se za milijardera, a njihova ljubav danas je jedna od najstabilnijih među slavnim parovima: ''Voljela bih da sam znala...''

"Ovo nije fer", "Ubijaš me ljepotom", "Prelijepa si", "Prava si boginja", samo su neki od komentara ispod fotografije. Glumica inače nema problema s dijeljenjem svojih seksepilnih fotografija, a često upravo objavljuje one u badićima.

 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Salma je svoj glumački put započela u meksičkoj telenoveli koja ju je proslavila, prije nego što se preselila u Los Angeles kako bi ostvarila filmsku karijeru. Te davne 1988. godine nije mogla ni sanjati kako će joj život jednog dana izgledati, što je i sama priznala u jednom od intervjua. "Stvari koje su mi se u životu dogodile potpuno su nezamislive. Čak i u najneobičnijim trenucima nikada nisam zamišljala da bih se ovako mogla osjećati", izjavila je.

Salma je danas u sretnom braku s francuskim milijarderom Françoisom-Henrijem Pinaultaom i iza sebe ima snimljene neke od najgledanijih holivudskih filmova.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput objavila preslatku fotku sinčića u Nenadovom zagrljaju: "Njihovo prvo zajedničko jutro"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene