A i dekolte je tu!

Latino ljepotica jednom fotkom pokazala da prkosi vremenu, a to su zaključili i njezini fanovi: "Ti si kao vino, s godinama sve bolja"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Salma Hayek je počastila obožavatelje novom fotografijom u bikiniju, a komplimenti na račun njezine ljepote ni ovog puta nisu izostali.

Holivudska glumica Salma Hayek objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj se vidi da uživa punim plućima dok se opušta u morskom plićaku.

Pogledaj i ovo Salma Hayek sa suprugom - 2 objavila neviđene fotke S 42 godine udala se za milijardera, a njihova ljubav danas je jedna od najstabilnijih među slavnim parovima: ''Voljela bih da sam znala...''

55-godišnja Salma podijelila je zanosnu fotografiju na kojoj nosi plavi bikini, a njezin bujni dekolte se i ovaj put našao u prvom planu.

"Ako ste zaboravili donijeti novogodišnje odluke, siječanj još traje. Ja sam svoje donijela, ali dodajem ovo popisu", napisala je lijepa glumica iz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

"Moja velika ljubav", "Uvijek predivna", "Zauvijek naljepša", "Jako, jako zgodna", "Savršenstvo", "Ti si kao vino, s godinama izgledaš sve bolje", "Kakva kraljica", "I ja želim ovo", "Najsavršenija žena na svijetu", nahvalili su je njezini obožavatelji.

Salma je svoju glumačku karijeru započela krajem osamdesetih, kada je u rodnom Meksiku dobila ulogu u telenoveli "Teresa", a Hollywood je osvojila 1995. u filmu "Desperado" te je nedavno dobila i svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Zadnji film koji je snimila je "House of Gucci", u kojem glumi prijateljicu zloglasne Patrizije Reggiani, Giuseppinu Auriemmu.

Od 2009. godine je u braku s francuskim milijarderom Henrijem Pinaultom, a zajedno imaju 14-godišnju kći Valentinu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 5 +3 Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović otkrila tko joj je pomogao u teškom periodu: "Utjeha, oslonac, ohrabrenje i inspiracija"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene