Ova žena!

Nova fotografija 54-godišnje ljepotice u bikiniju bez teksta je ostavila i njezine upola mlađe kolegice, a lajkaju je milijuni!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Salma Hayek na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj nosi bikini i oduševila obožavatelje.

Nakon što se od stare godine oprostila u bikiniju i oduševila obožavatelje izgledom u 55. godini, glumica Salma Hayek pratitelje na Instagramu sada je počastila još jednim pogledom na njezino besprijekorno tijelo.

Pogledaj i ovo Salma Hayek sa suprugom - 2 objavila neviđene fotke S 42 godine udala se za milijardera, a njihova ljubav danas je jedna od najstabilnijih među slavnim parovima: ''Voljela bih da sam znala...''

Na društvenoj mreži, gdje ima više od 17 milijuna pratitelja, objavila je još jednu fotografiju na kojoj nosi smeđi bikini, a u prvom je planu njezino bujno poprsje koje je naglasila i zlatnim lančićem.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Od nakita je stavila još i zlatne naušnice, a look je upotpunila sunčanim naočalama brenda Balenciaga te je i u ovom oskudnom izdanju uspjela izgledati kao prava filmska diva.

Obožavatelji su je i ovoga puta obasuli s gotovo dva milijuna lajkova, a u komentarima su se mnogi složili da je Salma i u šestom desetljeću jedna od najljepših žena na svijetu.

Glumica nije otkrila gdje se trenutačno odmara, no plaža na kojoj je pozirala u bikiniju na prethodnoj fotki odaje da je pobjegla u tropske krajeve.

Inače, lijepa je glumica od 2009. godine u braku s francuskim poduzetnikom, milijarderom Françoisom-Henrijem Pinaultom (58), s kojim je dobila kćer Valentinu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene