Opa!

Devedesetih je bio na vrhuncu slave, a neodoljiv je i danas kad se bliži pedesetima, neki kažu da izgleda još i bolje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ryan Phillippe objavio je fotografije sa sinom Deaconom pa izazvao divljenje obožavateljica na društvenim mrežama.

Holivudski glumac Ryan Phillippe pohvalio se na društvenim mrežama kako se sjajno zabavio na nedavnom izletu u prirodu u Novom Meksiku, na kojem ju društvo pravio sin Deacon, a koji je čini se, pokupio njegove gene.

Pogledaj i ovo showbuzz imao dosta problema I danas slama ženska srca, iako je njegova karijera krenula nizbrdo dok je njegova bivša postala omiljena u glumačkom svijetu

46-godišnji Ryan je tako na profilu na Instagramu podijelio nekoliko fotografija na kojima on i 17-godišnji Deacon poziraju u jezeru i obojica ponosno pokazuju isklesana tijela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ryan (@ryanphillippe)

Inače, glumac već neko vrijeme boravi u Novom Meksiku gdje snima humorističnu seriju "MacGruber", a sin mu je stigao u posjet. 

Osim sina Deacona s bivšom suprugom i glumicom Reese Witherspoon dijeli i 21-godišnju kćer Avu. Ryan i Reese razveli su 2008. godine nakon devet godina braka, a ona se 2011. godine vjenčala s agentom za talente Jimom Tothom s kojim je dobila sina. Ryan ima i devetogodišnju kćer Kai iz kratke veze s Alexis Snap.

Ryan je vrhuncu slave bio tijekom 90-ih godina, a u posljednje vrijeme živi povučenijim i mirnijim životom iako se i dalje bavi glumom. I danas slovi kao miljenik žena, jer unatoč tome što se približio pedestima, do danas i nije puno promijenio.

Posljednjih je nekoliko godina imao ozbiljnih problema s djevojkama s kojima je bio u vezi. Naime, 2017. godine nagodio se za milijun dolara s glumicom Elsie Hewitt, koja ga je tužila za fizički napad u njegovu domu, a iste je godine njegova bivša zaručnica Paulina Slagter podnijela prijavu protiv njega da ju maltretira preko poruka u kojima joj piše da je ku*va i slično.

Iako je mijenjao djevojke i bio zaručen njegovo srce niti jedna nije osvojila.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) +2 Russell Crowe (Foto: AFP) Nekad i sad Rijetko tko prepoznaje muškarca za kojim su nekad žene uzdisale, a njega nije briga jer uživa s 26 godina mlađom koja liči na njegovu bivšu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene