Kao da nema ništa na sebi

U uskom sportskom kompletiću pokazala da je u formi života, loše navike očito je ostavila iza sebe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rumer Willis je oduvijek bila otvorena po pitanju svoje anksioznosti i borbe s ovisnostima, a posljednjih je mjeseci potpuno promijenila svoj životni stil.

Kćer bivšeg glumačkog para Demi Moore i Brucea Willisa, Rumer Willis (32), posljednjih tjedana naporno vježba, a svaki put se u javnosti pojavi u sve neobičnijem izdanju. Rumer je oduvijek bila otvorena po pitanju svoje anksioznosti i borbe s ovisnostima, a posljednjih je mjeseci potpuno promijenila svoj životni stil.

Pogledaj i ovo Bruce i Rumer Willis obitelj slavi Bruce Willis nakon teške dijagnoze konačno dočekao i jednu presretnu vijest: "Čista magija!"

Kako sama kaže, na putovanju je na kojem želi što više prihvatiti sebe, a ustrajna je u tome da zadrži i zdrav ritam života. Fotografi su je ovoga tjedna uhvatili dok je odlazila s treninga, a na sebi je imala uski sportski kompletić boje kože. Lice je sakrila ispod zaštitne maske i velikih sunčanih naočala, a na fotografe se nimalo nije obazirala.

Prije nekoliko dana je na Instagramu objavila fotku na kojoj pozira potpuno gola, a u komentarima je dobila niz pohvala na račun izgleda.

Rumer Willis inače se bavi pjevanjem i glumom, a pojavila se u nekoliko uspješnih filmova i serija. Pojavila se i u nekoliko zabavnih emisija na američkim televizijama te jasno daje do znanja svakim svojim potezom da joj medijska pažnja nimalo ne smeta, već upravo suprotno. Najstarija je od troje djece koju su u braku dobili Demi i Bruce, a čitava obitelj unatoč brojnim razmiricama se odlično slaže.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i princ William Princ Harry i princ William +0 Princ Harry i princ William Celebrity Evo što je to točno Kate napravila da su William i Harry prozborili nekoliko riječi, a britanska nacija je sad hvali na sva zvona

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene