Pokazala i previše!

U uskom kompletiću koji se gotovo stopio s tijelom istaknula je figuru za koju se namučila, a ni grudnjak nije nosila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ruber Willis najstarija je kćer Brucea Willisa i Demi Moore, a 32-godišnja glumica i pjevačica hrabro je pozirala gola prije nego što je otišla na trening na otvorenom.

Kćer bivšeg glumačkog para Demi Moore i Brucea Willisa, 32-godišnja Rumer, ovoga je tjedna u nekoliko poteza pokazala koliko se naporan trud u teretani isplati. Prije nego što je na teren izašla s trenerom, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola, a strateška mjesta pokrivali su joj listovi biljke pored ogledala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis)

Pogledaj i ovo Rumer Willis sve je dirnula Najstarija kći slavnoga glumca koji je rastužio sve zbog dijagnoze objavila nikad viđene obiteljske fotke

"Dobrodošli u džunglu", napisala je Rumer Willis u opisu fotografije na temelju koje je dobila niz pohvala na račun svoga izgleda. Nakon što je podijelila možda i previše sa svojih preko 870.000 pratitelja, požurila je na trening za koji je odabrala žutu kombinaciju za vježbanje.

Uski topić i tajice nisu skrivali previše, no Rumer se nije obazirala na pažnju fotografa koji su je pratili tijekom cijelog treninga na otvorenom.

Rumer Willis inače se bavi pjevanjem i glumom, a pojavila se u nekoliko uspješnih filmova i serija. Pojavila se i u nekoliko zabavnih emisija na američkim televizijama te jasno daje do znanja svakim svojim potezom da joj medijska pažnja nimalo ne smeta, već upravo suprotno. Najstarija je od troje djece koju su u braku dobili Demi i Bruce, a čitava obitelj unatoč brojnim razmiricama se odlično slaže.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) +0 Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Celebrity I nakon 20 godina braka savršen je kavalir prema supruzi koju je često branio od žestokih napada zbog njezine bujnije figure

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene