Svi su došli

Neviđena gužva na Rujanfestu: Željko Joksimović i Jole zapalili atmosferu, tražila se karta više

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Više od 30.000 ljudi posjetilo je prvi dan Rujanfesta

Zagrebački Bundek, je „pucao po šavovima“. Ovogodišnje otvorenje Rujanfesta, posjetilo je više od 30.000 ljudi, što je ujedno i rekordan broj posjetitelja koji su uživali u svojim omiljenim izvođačima.

Pogledaj i ovo Revija Infinity Runway, Ana Čagalj Atraktivna Splićanka Jolina supruga u haljini kakva se ne viđa svaki dan pažljivo sakrila ključne dijelove i istaknula sve adute!

Neopisivu euforiju i zabavu za pamćenje, priredili su Jala Brat i Buba Corelli, na čijem nastupu je vladala iznimno pozitivna atmosfera. Na njihovom je nastupu publika pjevala u glas svaku pjesmu, od riječi do riječi, a najveći Fest šator je doslovno „pucao po šavovima“.

Atmosferu je dodatno zagrijao uvijek izvrstan Željko Joksimović, dok je Joško Čagalj – Jole napravio feštu i zabavio sve prisutne za sam kraj večeri. Na Open-air pozornici, svoje je obožavatelje oduševio popularni Edo Maajka, a zabave nije nedostajalo ni među publikom Dejana Matića. Svi izvođači su prepunili svoje šatore, jednostavno nisu svi posjetitelji mogli stati unutra.

Raznolika ugostiteljska ponuda prostire se na rekordnih 2.500 m2 te nudi raznolike specijalitete svih hrvatskih regija, oko čije pripreme brinu vrhunski kuhari. Na ovogodišnjem Rujanfestu, nalazi se i najveći lunapark u Hrvatskoj te brojni drugi sadržaji vrijedni dolaska na Bundek.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) +6 Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Celebrity Godinama je zagorčavala život Lady Di, a sada znamo i kako je reagirala na vijest o njezinoj smrti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene