Posebno se skockali

Grašini roditelji u večernjem provodu sa sinom i snahom Hanom, a bio je tu i njegov vjenčani kum!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zoran i Snježana Grašo pridružili su se sinu Petru i njegovoj supruzi Hani Huljić na proslavi Severininog rođendana, a iz Slovenije je došao i Grašin vjenčani kum Tomaž Kavčić.

Proslava Severininog 50. rođendana u zagrebačkom klubu Mint okupila je brojna poznata lica.

Pogledaj i ovo Zoran i Snježana Grašo Petra nije bilo na vidiku Ponosni Grašini roditelji ne vole se javno eksponirati, ali zbog unučice Albe fotografima su rado pozirali zagrljeni

Svakako su najveće iznenađenje među uzvanicima bili Petar Grašo i njegova trudna supruga Hana Huljić Grašo, koje zajedno nismo vidjeli od njihova vjenčanja u veljači.

Pridružili su im se i Petrovi roditelji, Zoran i Snježana Grašo, koji su se za ovu prigodu posebno skockali, a jedina koja se iz obitelji nije pojavila je pjevačeva sestra Buga. Tulum godine nije propustio ni slovenski chef Tomaž Kavčić, koji je bio jedan od trojice Grašinih vjenčanih kumova.

Hana je za fotkanje skinula kaput i istaknula trudnički trbuh u haljini na točkice.

Petar je na proslavi i zapjevao, a uz njega su nastupili i Marko Tolja, Haris Džinović, Selma Bajrami, Ana Bekuta, Saša Matić i zvijezda večeri - Severina.

Djelić vesele atmosfere podijelili su uzvanici na društvenim mrežama, a fotografije s proslave pogledajte u galeriji.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Melina Džinović (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +0 Melina i Haris Džinović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Nema tko se nije okrenuo za atraktivnom suprugom Harisa Džinovića, od njega je mlađa 29 godina, par je zajedno dva desetljeća!

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput pokazala kako se zabavlja sa sinčićem Bloomom, maleni veseljak potpuno je zasjenio zgodnu mamu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene