Nije ni trepnula

S ovakvim bikinijem nije ni čudo da joj se dogodila mala nezgoda koju su neumorni paparazzi spremno uhvatili

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora boravi u luksuznom australskom resortu, a u pauzama od obveza uglavnom uživa sunčajući se uz bazen. Nove fotke pokazale su koliko ju zaista nije briga ni kada fotografima pokaže previše.

Pjevačica Rita Ora ovih dana ima pune ruke posla kao članica žirija u jednom talent showu u Australiji, no ne pada joj teško ni posao dok ima vremena za uživanje. 30-godišnju pjevačicu fotografi su uhvatili u vrijeme pauze od obveza dok se sunčala na terasi hotela u kojem je odsjela, a pokazala je sve svoje čari u minijaturnom bikiniju uz bazen.

Pogledaj i ovo Rita Ora Opet? Pogledajte kako je slavna Kosovljanka razbjesnila Srbe, nije primijetila što točno drži u ruci? "Nije mi bila namjera uznemiriti nekoga!"

Nije marila ni zbog toga što je u jednom trenutku pokazala i previše, a sudeći po fotografijama, nije ni trepnula dok su je paparazzi neumorno fotografirali. Bez trunke šminke na sebi, pjevačica je pokazala svoje savršeno tonirano tijelo te je upijala sunce i očigledno uživala.

Britanski mediji javljaju da Rita Ora boravi u jednom luksuznom resortu u kojem je smještaj oko 30.000 dolara tjedno, a napisi o njezinu ponašanju još uvijek ne jenjavaju. Podsjetimo, mnogima se nije svidjelo njezino ponašanje u vrijeme kada je Velika Britanija bila u karanteni zbog pandemije koronavirusa, usred čega je ona organizirala veliku rođendansku zabavu u jednom londonskom restoranu čijem je vlasniku za to navodno ponudila pet tisuća funti. No sve je procurilo u javnost i nakon toga se Rita odlučila ispričati britanskoj javnosti, a morala je platiti i kaznu od deset tisuća funti.

Pjevačica je u Australiju otišla sama nakon što je njezina ljubav s devet godina starijim redateljem Romainom Gavrasom došla kraju nakon pola godine, i to jer se nisu mogli viđati koliko su htjeli zbog strogih mjera zaštite koje su i dalje na snazi zbog koronavirusa.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) +7 Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Celebrity Nakon što su svijet obišle njezine fotke u toplesu koje su snimili paparazzi, sama je pokazala i puno više od toga

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) +0 Eiza Gonzalez (Foto: Getty) Celebrity Sportski top istaknuo je isklesane trbušnjake, a rezultate napornog rada naglasila je i pripijenim tajicama

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene