Nije ju briga

Uhvatili su je u vrućem klinču s poznatom kolegicom i novim dečkom, a sad je zbog prizora zbog kojih joj je navodno žao ne puštaju na miru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora snimljena je u provokativnoj odjevnoj kombinaciji nakon što je s novim dečkom stigla u Los Angeles, gdje ju paparazzi ne ispuštaju iz vida.

Pjevačica Rita Ora doputovala je iz Australije u Los Angeles, a s njom je stigao i njezin novi dečko i slavni redatelj Taika Waititi.

Pogledaj i ovo Rita Ora Je li ovo uopće haljina? Prekrila se samo prozirnim, čipkastim materijalom ispod kojeg nije nosila grudnjak, pa se vidjelo baš sve što se moglo!

Novi je par nedavno punio naslovnice svjetskih medija nakon što su uhvaćeni kako dijele vruće poljupce, u čemu im se pridružila i glumica Tessa Thompson. 30-godišnju Ritu dežurni paparazzi zato prate kamo god krenula pa su je tako snimili na losanđeleskim ulicama u zanimljivoj odjevnoj kombinaciji. Naime, pjevačica je šetala u crnom kombinezonu s izrezom na grudima koje su jedva ostale pokrivene.

Rita je fotografe primijetila no činilo se da joj njihova pažnja nimalo ne smeta pa im se čak nasmiješila i skinula zaštitnu masku koju je nosila.

Inače, strani mediji pišu kako se pjevačica već uselila u Taikin dom u bogatom predgrađu australskog Sydneyja. Upravo tamo su ih snimili kako uživaju u piću na balkonu, ali i izmjenjivanju strastvenih poljubaca.

Rita i Taika vijest o vezi potvrdili su krajem travnja nakon što su se zajedno pojavili u Sydney Opera Houseu, gdje su izbjegavali fotografe, ali sjedili su zajedno u prvom redu.

Taika se 2018. godine razveo od supruge Chelsei Winstanley nakon sedam godina braka, a s kojom dijeli 8-godišnju kćer Te Hinekahu i 5-godišnju Matewu Kiritapu. Rita je prije slavnog oskarovca ljubila francuskog redatelja Romaina Gavrasa, a prije su ju povezivali i s Calvinom Harrisom, Robom Kardashianom, Andrewom Wattom i Jamesom Arthurom.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 2 Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 5 +0 Eni Šukunda Celebrity Naša misica hvali se kako uživa s mužem u Dubaiju, a obračunala se i s hejterom zbog ružne poruke na račun operacija koje su joj promijenile izgled!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: AFP) +0 Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Celebrity Najnovije fotke objasnile su zašto je na nju rijetko koji muškarac imun, a na Instagramu je prati više od milijun ljudi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene