Kratko i jasno

Prizori njezinog vrućeg klinča s dečkom i prijateljicom obišli su svijet, a sada se konačno oglasila o temi koja sve zanima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora progovorila je o vezi s Taikom Waititijem, ali čini se da ne želi otkrivati previše detalja.

Britanska pjevačica Rita Ora uživa u novoj ljubavi s redateljem Taikom Waititijem, čije detalje ovaj zanimljiv par krije od javnosti, što je potvrdila u jednom od posljednjih intervjua, u kojem je tek dala naslutiti kako im je u vezi. 

Pogledaj i ovo Rita Ora i Taika Waititi - 3 sve je golišavija Svjetski poznata Albanka malo je toga sakrila u prozirnom izdanju, a 15 godina stariji suprug nije je puštao od sebe!

"Trenutno mi je sjajno u životu i to je sve što ću reći o tome", izjavila je Rita za australsko izdanje časopisa Vogue, ne želeći otkriti ništa više.

Pjevačica koja dosad nije imala previše sreće u ljubavi dodala je i kako je puno toga naučila iz svojih neuspjelih romansi.

"Jednostavno mislim, uz dužno poštovanje, da je privatnost jako važna. Da, naučila sam sve to u svojim dvadesetima", izjavila je.

Rita i Taika snimljeni su ovih dana u zajedničkom izlasku tijekom kojeg su se držali za ruke i izmjenjivali nježnosti, dok im je društvo pravilo nekoliko prijatelja. Prvi put su zajedno viđeni u Australiji, gdje je ona snimala jedan talent show, a on je radio na novom nastavku filma "Thor".

Tada su uhvaćeni i u škakljivom trojcu s glumicom Tessom Thompson na balkonu Taikine vile u Sydneyju, gdje su vidno pripiti međusobno izmjenjivali strastvene poljupce ne obazirući se na paparazze koji su sve zabilježili kamerama, a fotke su brzo obišle svijet.

Prije Taike Rita je ljubila francuskog redatelja Romaina Gavrasa, a prije su je povezivali i s Calvinom Harrisom, Robom Kardashianom, Andrewom Wattom i Jamesom Arthurom, dok se Taika 2018. godine razveo od supruge Chelsee Winstanley nakon sedam godina braka.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene