brzo se oporavila

Raskinuli su nakon samo šest mjeseci, no ona ne tuguje - pobjegla je u toplije krajeve gdje možda neće kršiti zakon!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora prekinula je s Romainom Gavras jer se zbog mjera zaštita od koronavirusa ne mogu viđati često kao inače.

Rita Ora (30) prekinula je vezu s devet godina starijim redateljem Romainom Gavrasom nakon samo nešto više od šest mjeseci što su bili skupa. 

Pogledaj i ovo Rita Ora - 3 ispod prozirnog materijala Grudi su joj trebali sakriti cvjetovi, no plan joj nije uspio, paparazzi su uhvatili trenutak kad je pokazala baš sve!

Kako piše The Sun, razlog njihovog raskida je što se zbog strogih mjera zaštite od koronavirusa ne mogu vidjeti često koliko bi htjeli, a sad je pjevačica još otputovala u Australiju gdje je će ostati mjesecima zato što je članica žirija glazbenog showa "The Voice". 

To je iznenadilo dio Ritinih obožavatelja jer su neki strani mediji prenosili Romainovu izjavu da su još zajedno. Ipak, The Sun tvrdi da su krivo prenijeli njegove riječi i da je francuski redatelj pokušavao objasniti da su odlučili ostati prijatelji nakon prekida. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

"Rita i Romain su odlučili raskinuti svoju romantičnu vezu zbog udaljenosti među njima, no ostat će bliski", rekao je izvor za britanski tabloid. Par je posljedni put viđen zajedno u studenom prošle godine. 

Trenutno se zbijaju šale na račun pjevačice jer je po dolasku u Sydney morala u obveznu karantenu na 14 dana u hotelsku sobu. Mnogi su komentirali da se nadaju da neće i tamo imati problema sa zakonom kao što je u Velikoj Britaniji zbog rođendanske zabave i da neće tulumariti dok je tamo. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene