Upala im i policija

Organizirala razuzdani tulum usred karantene i sve razbjesnila: "Misli da za nju pravila ne postoje jer je slavna i bogata?!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora je unatoč pandemiji i karanteni u jednom londonskom restoranu organizirala rođendanski tulum te je svojim potezom razbjesnila javnost.

Pop-zvijezda Rita Ora razuzdanim rođendanskim tulumom prekršila je mjere opreza zbog pandemije koronavirusa. Rita je naime proteklog vikenda u jednom londonskom restoranu organizirala tajni tulum na kojem je bilo 30 ljudi, a njime je razbjesnila i zdravstvene djelatnike, piše The Sun.

Pogledaj i ovo Rita Ora Opet? Pogledajte kako je slavna Kosovljanka razbjesnila Srbe, nije primijetila što točno drži u ruci? "Nije mi bila namjera uznemiriti nekoga!"

"Zar oni misle da se pravila ne odnose na njih ako su slavni i bogati?" rekao je jedan zaposlenik bolnice. Britanske vlasti ograničile su sva javna okupljanja, zemlja je ponovno u karanteni kao i većina zemalja diljem Europe, no Ora je s prijateljima i u takvim okolnostima uspjela organizirati proslavu rođendana te se oglušila na sva upozorenja.

Među uzvanicima su bile manekenke Cara i Poppy Delevingne, Ritina sestra Elena te brojni drugi. Sudeći prema fotografijama koje su objavljene u britanskim tabloidima, Rita i društvo nisu nosili maske niti su se držali distance, već upravo suprotno. Fotografirali su ih dok su bezbrižno pili i plesali u restoranu i ispred njega, a u jednom je trenutku onamo stigla policija.

Slavna pjevačica tako je razbjesnila javnost svojim potezom, a zasad nije poznato hoće li snositi sankcije. Vlasti u Velikoj Britaniji od 5. studenog do 2. prosinca ograničile su javna okupljanja na minimum te je zabranjeno okupljanje više ljudi iz različitih kućanstava.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 3 Indira Levak - 4 Indira Levak - 1 +0 Indira Levak - 2 Celebrity Ne sjećamo se kad se Indira Levak pojavila u ovako kratkoj haljini, u prvom planu su isklesane noge!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene