Strasno se ljubili

Prvi zajednički izlazak s 15 godina starijim partnerom pao je u drugi plan zbog pozamašnog dekoltea i jako zanimljive haljine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora i Taika Waititi zajedno su nekoliko mjeseci, a slavni par sada se prvi put zajedno pojavio na crvenom tepihu.

Pjevačica Rita Ora i redatelj Taika Waititi u ponedjeljak su se prvi put kao par pojavili na crvenom tepihu. Za svoj debi odabrali su premijeru filma "The Suicide Squad" u Los Angelesu, u kojem Taika i glumi, a pred fotografima su se i strasno poljubili.

Pogledaj i ovo Rita Ora i Taika Waititi - 3 sve je golišavija Svjetski poznata Albanka malo je toga sakrila u prozirnom izdanju, a 15 godina stariji suprug nije je puštao od sebe!

Režiser i glumac na sebi je imao elegantno sivo odijelo, dok je njegova 15 godina mlađa djevojka odabrala odijelo neobična kroja s izrezima koji su u prvi plan stavili njezine obline. Kosu je svezala u visoki rep, a par je izgledao zaljubljenije no ikada dok se smješkao fotografima.

Rita i Taika svoju su vezu javnosti obznanili u travnju ove godine, a paparazzi su ih vjerno pratili u stopu dok su se šetali australskim plažama. Ora je u Sydneyju bila zbog snimanja jednog showa, a mediji pišu kako se već uselila i u njegov stan.

Taika se 2018. godine razveo od supruge Chelsei Winstanley nakon sedam godina braka, a s njom ima 8-godišnju kćer Te Hinekahu i 5-godišnju Matewu Kiritapu. Rita je prije slavnog oskarovca ljubila francuskog redatelja Romaina Gavrasa, a prije su ju povezivali i s Calvinom Harrisom, Robom Kardashianom, Andrewom Wattom i Jamesom Arthurom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene