Ne voli medijsku pažnju

Lijepa Tihana u tajnosti se rastala od supruga koji je istovremeno čekao dijete s drugom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tihana Zrnić već se više od 10 godina medijski ne eksponira pa se nije znalo ni da se razvela.

Bivšu misicu i voditeljicu doista rijetko možemo vidjeti u javnosti.

Pogledaj i ovo BUKOWSKEE feat. Tarik Filipović Intimne priče Priča o nestrpljenju i neopraštanju u novoj pjesmi spojila je BUKOWSKEE s našim poznatim glumcem i voditeljem!

Ipak, na nedavno održanoj humanitarnoj reviji u čast ženama oboljelima od raka dojke "City Modus" u Zagrebu, pistom je prošetala i lijepa Tihana Zrnić. Revija je okupila još neke bivše misice, manekenke, glumice i voditeljice, a neke od njih na događaj su povele i svoje kćerkice.

I lijepa Tihana povela je svoje dvije, a pokazala je kako je i dandanas jednako lijepa kao nekada.

Tihana je sestra bivšeg rukometnog reprezentativca Vedrana Zrnića, koja je novinske stupce punila i ljubavnom vezom s glumcem i voditeljem Tarikom Filipovićem te brakom s nogometnim trenerom Tomislavom Ivkovićem. Kada su 2016. godine zapaljena čak dva njegova automobila, otkriveno je kako jedan pripada njegovoj "bivšoj supruzi Tihani", čime je otkriveno da par više nije zajedno.

Vijest o razvodu par je uspio godinama držati u tajnosti, a Tihana nije previše željela komentirati situaciju uz obrazloženje da se već 10 godina medijski ne eksponira te da je taj brak za nju "prošlo svršeno vrijeme".

Podsjetimo, Tihana i Tomislav vjenčali su se 2007. godine nedugo nakon rođenja prve kćeri Lune. Godinu dana kasnije dobili su i kćer Leni. Prema njegovim riječima, par se rastao još 2009. godine, no i nakon toga su se često mogli vidjeti zajedno, što dovodi do zaključka da su ostali u prijateljskim odnosima.

Zanimljiva je i priča kako je u vrijeme kada je Tihana čekala njihovo prvo dijete, Tomislav već čekao dijete s voditeljicom Karmelom Vukov-Colić, s kojom je bio u kratkoj vezi. Ona je sina Nou rodila nekoliko mjeseci prije nego što je na svijet stigla Luna, a Ivković ga je priznao tek nakon DNK analize. Od tada je nepoznato u kakvim je odnosu s njim jer nitko od glavnih aktera više nije želio komentirati odnos.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry, Keanu Reeves (Foto: Profimedia) Halle Berry, Keanu Reeves (Foto: Profimedia) Keanu Reeves (Foto: Getty) Keanu Reeves (Foto: Profimedia) +4 Keanu Reeves (Foto: Profimedia) Celebrity Ljubav svog života izgubio je u stravičnoj nesreći, no sada je spreman za novu ljubav?

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) +2 Ivana Paradžiković (Foto: John Pavlish) Celebrity Monika Kravić još je jednom dokazala kako blista nakon razvoda od Mamićeva sina
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene